امروز چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳
شما اینجا هستید : داتیس  -> درباره ما >

درباره ما

*بسمه تعالی*

 

بادرودبربنيان گذارجمهوری اسلامی ايران

»حـــضـــرت امـــام خـــمـــيــنــی(ره)«

»ومــقــام مــعــظــم رهــبــری«

»وشهيدان سرافراز«

 

شركت تجاری بين المللی داتيس با مدیریت  آقای دکتر نیما بهزادیان درزمينه واردات كليه كالاهاي مجاز بازرگاني باوجود دفاتري قانوني درايران وسراسردنيا(آدرس وشماره تلفنهای دفاترسازمان تجاری بين المللی‌داتيس درقسمت نمايندگيهاقابل مشاهده ميباشد) درتاریخ1389/07/21تاسیس وميتواند تمام احتياجات شمارا فراهم نمايد.

اطلاعیه مهم:سازمان تجاری بین المللی داتیس ازمورخه1395/01/20باتوجه به انحصاری  بودن واردات شمش طلاوصادرات فرآوردههای نفتی"شرکت نفت داتیس"ودارابودن استرس فراوان تحت هیچ شرایطی هیچگونه فعالیتی انجام نمینماید،لذاازتمامی بازدیدکنندگان محترم(دولتی ویاخصوصی) درخواست میگرددنسبت به ارسال هرگونه درخواست مبتنی برنیازواردات خودبه سازمان  جدداخودداری نمایندوهمچنین سازمان هیچگونه تسهیلاتی درهیچ یک ازشرایط پرداخت نمینمایدلطفابه بانکهاویاموسسات مالی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماییدلازم بذکراست درصورت مشاهده هریک ازمواردپیگردقانونی دارد.معاونت کل سازمان ووکیل ارشدخانم دکترحریرچیان

كليه كالاهاي مجازوارداتي موردنيازشمارادرسراسرجهان ازپرفرما تاترخيص كالادركليه گمركات كشورتوسط كارشناسان معتبر بازرگاني داتیس انجام ميگردد. عمدتاْواردات سازمان دربخش واردات شمش طلاكه خودعضوبورس بين الملل هنگ كنگ ميباشدفعاليت مينمايدلازم به ذكرميباشددارای‌مجوزرسمی ازبانك مركزی ج.اا

 

سازمان تجاری بين المللی داتيس در يك نگاه

شركت تجاری بين المللی داتيس با مديريت نيمابهزاديان بادارابودن وكلای برجسته ومديران شايسته درامرفروش فرآوردههای‌نفتی ومشتقات نفتی‌ در سال 1389 تشكيل شده و بيش از 3 سال است كه  در امر تامين و توزيع فرآورده هاي نفتي  فعاليت دارد.
استفاده از فناوري های پيشرفته و روزآمدسازي كلية فعاليت هاي عملياتي و اداري با هدف احراز رتبة اول در صنعت توزيع فرآورده هاي نفتي در سطح منطقه، از جمله برنامه هايي است كه اين شركت به طور جدي به آن توجه دارد .

مدیریت امور مالی
مسئولیت کلیه ی عملیات مالی شرکت، اعم از برنامه ریزی و پیگیری سیاست های مالی، عملیات حسابداری، عملیات ذیحسابی، تهیه ی صورت های مالی و ترازنامه های سالانه، تعیین بهای تمام شده ی فرآورده ها، بودجه بندی برای تمامی مدیریت ها، اداره های ستادی و مناطق تابعه، کنترل هزینه ها و نظارت مالی بر طرح های عمرانی و سرمایه ای و تأمین وجه مناطق و ... بر عهده ی مدیریت امور مالی است.

ساختار و تشکیلات سازمانی مدیریت امور مالی به شرح زیر می باشد:

مدیر امور مالی:
مسئولیت برنامه ریزی، کنترل و نظارت بر تمامی عملیات مالی شرکت و ارائه ی صورت های نهایی مالی جهت تصویب در مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت را بر عهده دارد.

ارکان مدیریت:
مدیر امور مالی
معاون مدیر در حسابداری مالی
معاون مدیر در حسابداری عمومی

واحد های تحت نظر مستقیم مدیر امور مالی عبارتند از:
اداره ی بودجه و کنترل هزینه ها
متصدی هماهنگی مقررات و روش های مالی
اداره ی کنترل عملیات مالی مناطق
حسابداری مدیریت



معاون مدیر در حسابداری مالی:
مسئولیت برنامه ریزی و نظارت بر تمامی عملیات مالی مرتبط با واحد های تابعه، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر حسن اجرای صحیح روش ها و مقررات و دستورالعمل ها ی مالی در بخش حسابداری مالی واحد های ستادی و مناطق عملیاتی و نواحی تابعه و همچنین تهیه و تنظیم صورت های نهایی مالی و ارائه ی آن به مدیر امور مالی را بر عهده دارد.

واحد های تابعه ی معاون مدیر در حسابداری مالی عبارتند از:
1.حسابداری مشتریان

2.حسابداری دفاتر کل

3.حسابداری اعتبارات بانک و بیمه

4.حسابداری فرآورده ها

5.حسابداری صادرات فرآورده های نفتی

معاون مدیر در حسابداری عمومی:

مسئولیت برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت عالیه بر حسن اجرای ضوابط و مقررات و دستورالعمل های مالی در بخش حسابداری عمومی واحد های ستادی و مناطق عملیاتی و نواحی تابعه، نظارت عالیه بر حفظ دارایی های ثابت و جاری، نظارت بر صحت کلیه اسناد مالی و مانده حساب ها به منظور ارائه در تهیه و تنظیم صورت های مالی سالیانه بر عهده این معاونت است.

واحد های تابعه ی معاون مدیر در حسابداری عمومی عبارتند از:
1.حسابداری کالا و انبار
2.حسابداری کارکنان
3.حسابداری پیمان ها
4.حسابداری حمل و نقل
5.خزانه داری
6.سندرسی

 

بودجه و کنترل هزینه ها:
مسئولیت تعیین و اعلام خط مشی و سیاست گذاری نظام بودجه های جاری و سرمایه ای و تأمین منابع داخلی و...،  تهیه حساب صورت های سود و زیان و در نهایت تأمین نقدینگی بر اساس بودجه های مصوب شرکت.

کنترل عملیات مالی:
مسئولیت بررسی و کنترل کلیه حساب های مالی ستاد و مناطق و نظارت در تهیه گزارشات مکانیزه.

حسابداری مدیریت:
مسئولیت برنامه ریزی و کنترل و نظارت بر تهیه گزارشات مربوط به قیمت تمام شده کلیه فرآورده های نفتی و همکاری در تهیه و تنظیم بودجه عملیاتی و عملکرد سود و زیان.

متصدی هماهنگی مقررات و روش های مالی:
مسئول مطالعه،تحقیق و پژوهش مستمر به منظور تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش های مالی و مدیریتی موجود و بروز رسانی آن.

مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی، مشتمل بر سه حوزه، بازرگانی داخلی (فروش فرآورده های نفتی)، بازرگانی در تدارکات و امور کالا (خرید9 و بازرگانی خارجی (صادرات) بوده و مسئولیت هماهنگی و اجرای تدوین روش های راهبردی و خط مشی کلی فروش، الگوهای قیمت گذاری، شناسایی و ایجاد ساز و کار مناسب بر روند مصرف فرآورده ها، تقویت مکانیسم های انگیزشی و ایجاد بسترهای لازم در فرآیند عملیات عرضه ی فرآورده ها، تعیین الگوهای نوین در ساخت و بهبود ایمنی نقاط عرضه و بهره گیری موثر از فناوری های جدید، گسترش شبکه ی توزیع و فروش در سراسر کشور و نقاط صفر مرزی، کنترل و نظارت و تنظیم بازار مصرف انواع فرآورده، طرح و تنظیم نیاز صنایع در بخش خوراک و انرژی، انجام عملیات فروش اعتباری شامل انواع فرآورده های نفتی به مصرف کنندگان دولتی و غیر دولتی، نیروهای مسلح، نیروگاه های وزارت نیرو و فروش سوخت هوایی به شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی و عرضه ی فرآورده های نفتی در بورس کالا را بر عهده دارد. همچنین انطباق و بهینه کردن فعالیت های شرکت در مدیریت عرضه و تقاضا، توزیع، نظارت بر فعالیت واحدهای واگذار شده به بخش خصوصی، تهیه و تدارک کالاهای مصرفی، واسطه ای، سرمایه ای و تجهیز طرح های توسعه ای شرکت، با اقتصادی ترین روش ها و حمایت از ساخت داخل از دیگر وظایف این مدیریت است.

تشکیلات سازمانی مدیریت بازرگانی به شرح ذیل است:
الف: معاونت مدیر بازرگانی در فروش فرآورده های نفتی
1.امور بازرگانی فرآورده های عمده
2. امور بازرگانی فرآورده های ویژه
3.اداره بررسی اقتصادی و قیمت گذاری
4.امور بازرگانی سوخت های دریایی (فروش داخلی )
5.اداره فروش اعتباری

ب:معاونت بازرگانی در امور کالا
1.ادارات خرید داخلی و خارجی
2.بررسی منابع و ساخت داخل
3.عملیات کالا
4.طبقه بندی و سیستم های مکانیزه
5.نظارت و کنترل کالا

ج: معاونت بازرگانی خارجی
این معاونت شامل چهار اداره ذیل می باشد:
1.اداره بازاریابی صادرات فرآورده های نفتی
2.اداره واردات و معارضه (سواپ) فرآورده های نفتی
3.اداره بانکرینگ
4.اداره قراردادها و اعتبارات اسنادی

معاونت بازرگانی خارجی یکی از مهمترین حوزه های بازرگانی، وظیفه هماهنگی صادرات، شناخت بازارهای هدف و بازاریابی جهت صادرات فرآورده های نفتی، سوآپ و واردات فرآورده با توجه به نیاز کشور، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر فروش انواع سوخت های دریایی به کلیه شناورهای داخلی و خارجی در مناطق ساحلی جنوب و شمال کشور و اجرای عملیات سوخت رسانی در دریا به کشتی ها و شناورها (Bunkering ) توسط بخش خصوصی را بر عهده دارد.

فعالیت های بین المللی مديريت بازرگاني
1.  صادرات فرآورده هاي نفتي:

چگونگي ورود و نحوه گسترش و تعميق حضور در يك بازار از اهميت بسزائي برخوردار است، روش هاي بازار يابي و توزيع كه معمولا به واسطه قوانين، سنن و ضرورت ها تعيين و تحميل مي شود، مي تواند حتي در دو كشور همسايه نيز از تفاوت هاي زيادي برخوردار باشد. در اين راستا شركت ملي پخش فــرآورده هاي نفتي ايران با بكارگيري مديران و كارشناسان مجرب، متعهد و مصمم، مزيت هاي رقابتي، منابع كافي اعم از نيروي متخصص، امكانات فني، مخازن ذخيره سازي، امكانات حمل و نقل كار آمد و منابع مالي در زماني كوتاه موفق به حضور در بازارهاي نفتي در كشورهاي مختلف از جمله ژاپن، كره جنوبي، چين، سنگاپور، امارات متحده عربي، آفريقا و همچنين در كشورهاي همسايه از قبيل ارمنستان، نخجوان، عراق و افغانستان گرديد، اين در حالي است كه بازارهاي بين المللي نفتي در دو سال گذشته بدليل ركود شديد اقتصادي شاهد تحولات عظيمي بودند.

 

به منظور حمایت از صنعتگران، تولیدکنندگان و تجار جهت اجرای پروژه های اقتصادی، این شرکت اقدام به ارائه خدمات مالی کم بهره و اقساطی به تناسب توانمندی طرف تجاری خود نموده و قادر به تامین اعتبارات لازم جهت انجام این پروژه ها می باشد.
مزیت قابل توجه این شرکت در چنین تعاملاتی عبارت است از پذیرش اسناد اعتباری بلند مدت (Usance) از طرف خریدار یا صادرکننده و تامین اسناد اعتباری تضمین شده به فروشنده.
این بدان معنی است که چنانچه شرکتی قصد انجام یک فعالیت تجاری (نظیر خرید ماشین الات، احداث ساختمان، خرید مواد اولیه و ...) – بویژه با سایر کشورها – داشته باشد اما به لحاظ نقدینگی امکان پرداخت وجه مورد نیاز را نداشته باشد، شرکت بازرگاني داتيس در ازای دریافت تضامین لازم از خریدار، اقدام به تامین ارز یا مقدار ریالی مورد نیاز عملیات تجاری کرده و طلب فروشنده را عینا طبق قرارداد مابین خریدار و فروشنده پرداخت می کند. در نتیجه، خریدار بدون اتلاف زمان موفق به دریافت کالا یا تکنولوژی مدنظر خود شده و می تواند مبلغ قرارداد خود را پس از مدتی (6 ماه تا یکسال) به همراه سود تعلق گرفته با آن به شرکت بازرگاني داتيس پرداخت نماید.
فاینانس(اعتبار اسنادی بلند مدت): در مواقعی که فروشنده کالا حاضر به قبول اعتبار اسنادی مدت دار نمی گردد و خریدار به خاطر فقدان نقدینگی قادر به افتتاح اعتبار اسنادی نمی باشد معمولاً خریدار از یک موسسه مالی درخواست می کند که وارد معامله شود و وجه معامله را به فروشنده نقداً پرداخت کند.معمولا این تسهیلات بلند مدت است . قرارداد این نوع اعتبارات در صورت وجود خط اعتباری فعال، بین بانک ایرانی و خارجی (اعتبار دهنده) و تحت نظارت بانک مرکزی منعقد می شود. این تسهیلات بلند مدت بوده و بانک خارجی تا ۸۵٪ مبلغ ژروفرما را به متقاضی برای ژرداخت وجه اسناد گشایش یافته تخصیص می دهد. از نظر فروشنده/ذینفع، این نوع اعتبار دیداری (نقدی) می باشد.
ریفاینانس (اعتبار اسنادی کوتاه مدت): استفاده از تسهیلات کوتاه مدت بین بانکی ( معمولا یکساله ) را ریفاینانس گویند . نوعی گشایش اعتبار اسنادی می باشد که فوشنده/ذینفع در زمان معامله اسناد طبق شرایط اعتبار وجه اسناد را به صورت نقد از بانک کارگزار دریافت می نماید و خریدار با توجه به قرارداد منعقده با بانک در زمان تعیین شده در قرارداد اقدام به پرداخت وجه اسناد می نماید. حداکثر مهلت خریدار برای پرداخت وجه اسناد یک سال می باشد. برای روشن شدن بحث به قراردادی که بین بانک و متقاضی این نوع اعتبار بسته می شود در اینجا نگاهی بیندازید. شاید بهتر باشد برای روشن شدن مفهوم ریفاینانس آن را با اعتبار خریدار مقایسه کنیم.
اعتبار خريدار (Buyer’s Credit):
اعطاي تسهيلات به خريداران يا كارفرمايان خارجي جهت خريد كالا و خدمات ايراني در چارچوب قرارداد تأمين مالي را اعتبار خريدار مي نامند.
اين نوع تسهيلات با هدف فراهم نمودن امكان فروش مدت دار كالا و خدمات اعطاء مي گردد. خريدار/ كارفرماي خارجي تمايل دارد وجه كالا يا خدمات دريافتي را به صورت مدت دار بپردازد در حاليكه فروشنده پيمانكار ايراني ترجيح مي دهد وجه مربوطه را بصورت نقدي دريافت كند. در اينجا بانك مي تواند بصورت واسطه مالي ايفاي نقش نمايد. وجه مربوط را به فروشنده/ پيمانكار ايراني بصورت نقدي پرداخت و در سررسيد (هاي) مقرر از خريدار/ كارفرماي خارجي و يا بانك ايشان دريافت مي كند.
اين تسهيلات به خريداران خارجي كالا و خدمات ايراني كه حداقل 60٪ ارزش آن كالا ساخت ايران و يا 60٪ ارزش آن خدمات توسط متخصصان ايراني قابل ارائه باشند، پرداخت مي شود به اين ترتيب كه پس از صدور كالا يا خدمات مورد نظر بانك از جانب خريدار خارجي يا بانك وي حداكثر 85٪ ارزش سياهه تجاري را به صادركننده ايراني پرداخت مي نمايد و خريدار خارجي يا بانك وي وجه مربوطه را علاوه بر سود متعلقه در سررسيدهاي مقرر به بانك بازپرداخت مي نمايد. (فروش مدت دار)

ريفاينانس:
به موجب بخشنامه شماره 1113/60 مورخ 31/6/1383 بانك مركزي استفاده از خطوط اعتباري كوتاه مدت بين بانكي حداكثر يكساله جهت گشايش اعتبارات اسنادي بابت واردات كالا را اصطلاحا" ريفاينانس گويند.
كليه وارد كنندگان كالا و خدمات مي توانند اقدام به گشايش اعتبارات اسنادي با استفاده از خطوط اعتباري بين بانكي نمايند.
وارد كننده ايراني مي تواند نسبت به خريد كالا به صورت مدت دار اقدام نمايد و وجه كالاي وارداتي را بصورت اقساطي پرداخت نمايد. در حاليكه فروشنده، وجه كالاي خود را به صورت نقدي در زمان ارائه اسناد حمل دريافت مي نمايد.
تفاوت:
در اعتبار خريدار، خريدار خارجي تأمين مالي مي گردد و در ريفاينانس خريدار ايراني تأمين مالي مي گردد.
در اعتبار خريدار كالا يا خدمات توسط فروشنده ايراني صادر مي گردد. در ريفاينانس كالا توسط خريدار ايراني وارد مي گردد.
اعتبار اسنادي پشت به پشت bach to back l/c
اين نوع اعتبار اسنادی متشکل از دو اعتبار جدا از هم است. اعتبار اول به نفع ذينفع گشايش مي يابد که خود به هر دليلی قادر به تهيه و ارسال کالا نيست. به همين جهت با اتکا بر اعتباری که به نفع وی گشايش يافته است اعتبار ديگری برای فروشنده دوم (ذينفع دوم) که ميتواند کالا را تهيه و ارسال کند ، از طرف ذينفع اول گشايش مي يابد. در مواقعی که فروشنده کالا حاضر به قبول اعتبار اسنادی مدت دار نمی گردد و خریدار به خاطر فقدان نقدینگی قادر به افتتاح اعتبار اسنادی نمی باشد معمولاً خریدار از یک موسسه مالی درخواست می کند که وارد معامله شود و وجه معامله را به فروشنده نقداً پرداخت کند و بهره گیرد . این نوع تسهیلات را که معمولا منبع خارجی دارد را فاینانس هم می گویند که قبلا در مورد آن توضیح دادم.



اعتبار اسنادي مدت دار – يوزانس

اعتباری است که وجه اعتبار بلافاصله پس از ارائه اسناد از سوی ذينفع ، پرداخت نميشود بلکه پرداخت وجه آن، بعد از مدت تعيين شده صورت ميگيرد.در واقع فروشنده به خريدار مهلت ميدهد که بهای کالا را پس از دريافت و فروش آن بپردازد. معامله يوزانس معمولا در کشورهايی انجام ميگيرد که کمبود ارز دارند. معمولا در اعتبار اسنادی مدت دار عبارت after Bill of Lading ذکر می شود. مفهوم یک L/C مدت دار ۹۰ روزه با عبارت فوق این است که زمان شروع این ۹۰ روز همان زمان صدور بارنامه (B/L) می باشد. البته شرایط دیگری نیز هست از جمله ، زمان صدور برگ سبز گمرکی و ... .

شرکت تجاری بین المللی داتیس
پیوند ها
تماس با ما
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به*سازمان تجاری بین المللی داتیس می باشد*