مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اشاره به هزینه ساخت شناور خلیج فارس گفت: برای ساخت این شناور ٢٥٠ میلیون دلار هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس سعید حافظی در حاشیه مراسم افتتاح پایانه شناور صادراتی خلیج فارس با اشاره به این که برای بازسازی سکوهای نفتی در مناطق عملیاتی نفت فلات قاره در حال جذب سرمایهگذار با روش EPCF هستیم، گفت: در حال حاضر بازرسی فنی زیر آب و روی آب انجام شده و بزودی برای مناقصه آماده میشویم.
حافظی ادامه داد هم اکنون ١٨٠ سازه دریایی مسکونی، تولیدی و عملیاتی در مناطق عملیاتی نفت فلات قاره وجود دارد که پس از بررسیهای فنی هرکدام از آنها که شرایط نامناستتری داشته باشند در اولویت تعمیر قرار میگیرند.
وی با اشاره به هزینه ساخت شناور صادراتی خلیج فارس گفت: برای ساخت این شناور ٢٥٠ میلیون دلار هزینه شده است و بیمه و رعایت استانداردهای شناور خلیج فارس کاملا داخلی است.
حافظی با اشاره به سرنوشت پایانه صادراتی سورنا گفت: این پایانه بیش از ٤٠ سال قدمت دارد که تا همین دیروز با همت و تلاش کارشناسان نفت فلات قاره برای صادرات، حفظ و نگهداری میشد که قرار است به مزایده گذاشته شود.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اشاره به سرنوشت میدانهای مشترک موجود در حوزه عملیاتی این شرکت گفت: با مجوزی که دولت برای اختصاص اعتبار به میدان های مشترک غرب کارون داده است، مشخص میشود که تلاش قابل توجهی برای توسعه میدانهای مشترک وجود دارد.
حافظی اظهار داشت: در حال حاضر بین ٧٠ تا ١٠٠ هزار بشکه نفت سروش و نوروز وارد پایانه صادراتی خلیج فارس میشود.
وی با بیان این که خلیج فارس با دارا بودن پیچیدهترین سیستمها امکان صادرات را فراهم کرده است، افزود: نیروهای داخلی بدون داشتن امکانات و تجهیزات روز دنیا و ارتباط با سازندگان اصلی، توانستند شناور را آماده کنند به نحوی که در حال حاضر با وجود این شناور، شرکت نفت فلات قاره در دریا پیشتاز و اول است.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با بیان این که سورنا با ٤٠ سال یا بیشتر عمر خود با تلاش کارشناسان این شرکت سر پا نگه داشته شد، افزود: در این سالها با انواع اقدامهای لازم سورنا را آماده صادرات نگه داشتیم.
وی با بیان این که امروز این پایانه جای خود را به خلیج فارس داده است، افزود: نیروهایی که روی شناور خلیج فارس حاضر هستند باید با حداقل امکانات و تجهیزات اما با تلاش و همت خود کار صادرات از این پایانه را ادامه دهند و من باور دارم که خلیج فارس با این تلاش و همت قطعا عمر مفید بیشتری خواهد داشت.